Alga wakame ecològica obtinguda de la costa atlàntica i assecada a baixa temperatura. La wakame o Undaria és una alga silvestre d'aigües profundes i sabor fi.

Preparació: Crua: trossejar, remullar 15 min en aigua amb sal i afegir a amanides. Cuinada: bullir 20 min amb sopa, verdures, patata, arròs, civada, mill, polenta, sèmola. Sofregida: amb ceba per a pasta, empanades, pizzes, quiches. Al vapor: com a acompanyant de verdures.

Productor: Algamar. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-022-GA.


Algamar recol·lecta algues silvestres de la costa gallega des de 1996. La recol·lecció manual de l'alga adulta i l'assecat a baixa temperatura són claus per oferir un producte d'alt poder nutritiu. Galícia està considerada l'horta submarina del sud d'Europa. Certificació ecològica ES-ECO-022-GA.
SN141

A la mateixa categoria

12 productes a la mateixa categoria: