Agar agar ecològic en flocs, per preparar gelatina. Extret de l'alga atlàntica Gelidium, és una gelatina marina de qualitat superior 100% vegetal.

Preparació: Per fer gelatina, bullir 8 min una cullerada sopera colmada per mig litre de líquid i deixar refredar. Per a consistència de flam: bullir 8 min una cullerada sopera colmada per litre de líquid i deixar refredar.

Es pot usar per preparar pastissos, compotes, melmelades, flams, natilles, cremes, sorbets, suc, llet, batuts, fruita trossejada. També com espesant en pastissos salats, potatges, purés i salses.

Productor: Algamar. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-022-GA.


Algamar recol·lecta algues silvestres de la costa gallega des de 1996. La recol·lecció manual de l'alga adulta i l'assecat a baixa temperatura són claus per oferir un producte d'alt poder nutritiu. Galícia està considerada l'horta submarina del sud d'Europa. Certificació ecològica ES-ECO-022-GA.
SN146

A la mateixa categoria

12 productes a la mateixa categoria: