Salmó fumat ecològic

Salmó fumat ecològic procedent de Noruega, fumat amb fum de faig.

Presentació: paquet 100 g tallat a filets.

Preparació: obrir el paquet 30 minuts abans de consum, perquè es temperi. Tallar petits trossos de filet de salmó fumat i aplicar-los en canapès, sushi, etc.

Ingredients: salmó, sal, fum de faig.

Al·lergògens: -

Informació nutricional: 100 g de salmó fumat ecològic aporten 206 kcal i contenen 13.4 g grasses (de les quals 2.0 g saturades), 0 g hidrats de carboni (dels quals 0 g sucres), 23.8 g proteïnes i 2.5 g sal.

Productor: Sodial, comercialitzat per Ecoviand.

Certificació: certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.

Lliurament a domicili: compra salmó fumat ecològic online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres carns i peixos, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
NA517

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

10 productes a la mateixa categoria: