Paté de pastanaga i cúrcuma ecològic, sense gluten, sense lactosa i vegà.

Ingredients: pastanaga 39%, aigua, ametlla 16%, oli de girasol, oli d'oliva verge extra, patata en pols, suc de llimona, ceba, all, sal marina, tomàquet concentrat, cúrcuma 0.5%, brou vegetal (sal marina, midó de blat de moro, xarop de glucosa, oli de girasol, pastanaga, ceba, chirivía, cúrcuma, gingebre, julivert, nou moscada, levistic, llorer, pebre), pebre negre, comí, api.

Productor: Sol Natural. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-020-CV.


Sol Natural neix en 1992 distribuint una marca holandesa d'aliments ecològics. 25 anys després disposen d'un ampli catàleg amb marca pròpia amb més de 300 referències. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT i altres.
SN153

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: