Spray solar Alga Maris ecològic

Esprai solar Alga Maris ecològic, amb factor de protecció solar 50+, elaborat per Laboratoires de Biarritz. Conté pantalles minerals anti-UVA/UVB i Alga-Gorria, un extracte d'alga vermella amb propietats antioxidants.

Presentació: envàs 100 ml amb difusor esprai.

Ús: protegeix instantàniament des del moment d'aplicació. Agitar i aplicar. És resistent a l'aigua. Es pot aplicar a bebès a partir dels 6 mesos.

Encara amb productes de màxima protecció, s'aconsella evitar el sol en les hores centrals dels dies d'estiu (12-16 h) i usar roba per a protegir-se (samarreta, gorra, ulleres de sol, ombrel·la).

Ingredients: Caprylic/*Capric Triglyceride, Coconut Alkanes, Titanium Dioxide [nano], Zinc Oxidi [nano], Helianthus Annuus Seed Oil*, Cocos Nucifera Oil *, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Coco-Caprylate/*Caprate, Alumina, Stearic Acid, Glyceryl Caprylate, Gelidium Sesquipedale Extract, Tocopherol, Propanediol, Aqua, Polyglyceryl-4 Caprate.

Productor: Laboratoires de Biarritz. Laboratoris de dermocosmètica que utilitzen el poder de les algues per als seus components actius.

Certificació: certificat de cosmètica ecològica Ecocert.

Lliurament a domicili: compra spray solar Alga Maris ecològic online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres cosmètics, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
NA507

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: