La dieta del Ioga, escrita pel professor Edgardo Caramella, constitueix una guia clara para tot aquell que desitgi accedir a una alimentació sana, conscient i summament sabrosa.

L'autor ens exposa, de manera clara, els fonaments d'aquest sistema nutricional i ens ensenya, basant-se en la seva pròpia experiència, la forma d'alimentar-nos adequadament combinant colors, aromes i múltiples sabors per obtenir, d'aquesta manera, una alimentació molt nutritiva i agradable. 

S'inclouen 108 receptes elaborades sense carn, de fàcil preparació i on es pot trobar la més variada gamma de cereals, fruites, verdures, pastes, llegums, formatges, ous, espècies, fruita seca i fins al deliciós dolç de llet.

Escrit per tots els que vulguin endinsar-se en un mil·lenari món de colors, sabors i belles aromes.

Indispensable pels quals practiquen i estudien Yôga.
Nº de pàgines: 208 pg.
Enquadernació: Tapa tova
Editorial: KIER (ARGENTINA), 2005
Llengua: CASTELLÀ

Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
LB29

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: