Iogurt de cabra amb mango i vainilla ecològic

Iogurt de cabra amb mango i vainilla ecològic on es conjuga el millor de la llet de cabra amb les aromes tropicals del mango al qual se li afegeix un toc de vainilla per a produir unes postres o berenar excepcional.

Presentació: pack 2x125 g en envàs de vidre. Conservar refrigerat.

Preparació: per a prendre tal qual.

Ingredients: iogurt ensucrat de llet de cabra 80% (llet sencera de cabra pasteuritzada, sucre, ferments làctics), preparat de mango 20% (mango 35%, aigua, sucre, midó de tapioca, extracte de vainilla, suc concentrat de llimona.

Al·lergògens: llet.

Informació nutricional: 100 g de iogurt de cabra amb mango i vainilla ecològic aporten 98 kcal i contenen 4.0 g grasses (de les quals 3.0 g saturades), 12 g hidrats de carboni (dels quals 10 g sucres), 3.6 g proteïnes i 0.09 g sal.

Productor: Cantero de Letur. Amb bestiars propis o pròxims a Letur a Albacete, elaboren lactis de primera qualitat amb llet de cabra, ovella i vaca.

Certificació: certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-002-CM.

Lliurament a domicili: compra iogurt de cabra amb mango i vainilla ecològic online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres lactis, així com una extensa gamma de productes ecològics.

VG85

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: