Mel ecològica de bruc, de color marró vermellós i sabor fort, rica en ferro. Procesada en fred i batuda per a conservar intactes les seves propietats nutritives i medicinals.

La mel de bruc és la de major contingut en nutrients, eficaç com a reconstituent i diurètica. S’aconsella per a combatre malalties del cor, ronyó, reumatisme, clorosi, anèmia, neurastenia, desmineralitzacions.

Productor: Ecoflor. Certificat d’agricultura ecològica ES-ECO-15-CN.


Explotació apícola els ruscs de la qual se situen majoritàriament a Palència, Astúries i La Rioja, en zones de muntanya amb una flora totalment silvestre. La mel, extreta i filtrada quan els ruscs estan ben operculats, es processa i envasa en fred perquè no perdi les seves propietats. Per fer-la manejable es bat adquirint una textura cremosa, ideal per untar. Certificación ES-ECO-15-CN.
EF05

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: