Galets blancs d'espelta ecològics per a preparar delicioses sopes.

Ingredients: sèmola d'espelta.

Temps de cocció: 13-15 min.

Productor: Bonapasta. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.


Bonapasta produeix pasta ecològica d'assecat lent per a no alterar les seves propietats nutricionals. L'estirat de la pasta s'efectua en motlles de bronze , premsant a baixa pressió. El resultat és una pasta de gran qualitat i molt més gustosa que les industrials d'assecat ràpid. Es pot qualificar com una pasta bio de Km 0 , perquè els cereals es conreen en el Moianès i comarques pròximes, la molta s'efectua a Moià, així com la producció de la pasta i la logística de distribució. Els cereals usats són blat i espelta, refinat o integral. La pasta ecològica Bonapasta compta amb la certificació ES-ECO-019-CT. La certificació ecològica garanteix que no s'usen pesticides ni adobs sintètics, les llavors no són transgèniques i a la pasta no se li afegeixen additius químics. El 2010 Bonapasta va rebre el guardó a millor producte en el marc de la Fira Biocultura de Barcelona.
NA317

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: