• Exhaurit

Kimchi fresc ecològic

Kimchi fresc ecològic és un producte estrella de la cuina coreana basat en la fermentació de col xinesa crua i altres hortalisses com a col blanca, pastanaga, rave i ceba. S'usa com a amaniment o guarnició en multitud de receptes. El kimchi fresc està replet de bacteris vius de l'àcid làctic que li donen múltiples beneficis. Per a aconseguir el millor sabor, s'usen arrels de gingebre fresques i all, així com un toc picant de xili. Tots els ingredients es fermenten simultàniament, la qual cosa proporciona una experiència de sabor profunda: umami. Després no s'afegeix res.

Presentació: envàs 300 g. Conservar refrigerat.

Preparació: per a prendre com a amaniment o guarnició en entrepans, amanides i multitud de plats.

Ingredients: col xinesa 30%, col blanca, pastanaga, rave 8%, ceba 8%, pure de tomàquet, sal marina, gingebre 0.4%, pebre vermell granulat, all granulat, xili 0.2%, caiena, pebre vermell fumat.

Al·lergògens: -

Informació nutricional: 100 g de kimchi fresc ecològic aporten 18 kcal i contenen 0.3 g grasses (de les quals 0.0 g saturades), 2.0 g hidrats de carboni (dels quals 1.0 g sucres), 3.0 fibra alimentària, 1.3 g proteïnes i 1.8 g sal.

Productor: Kramer. Especialistes en plats fermentats com xucrut i kimchi.

Certificació: certificat d'agricultura ecològica NL-BIO-01.

Lliurament a domicili: compra kimchi fresc ecològic online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres fermentats, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
VG86

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: